• bg
  • en
  • ru
DreamPlace


Най-добрата цена:
Основно задължение на нашите специалисти е да постигнат най-добрата за Вас цена. Ние знаем, че всеки един от Вас желае инвестирайки разумно, да получи мечтания си дом.

Удължено работно време: Искате оглед извън рамките на работното време или през уикенда – ние сме на Ваше разположение. Можете да се свържете с нашите специалисти на посочения телефон по всяко за Вас удобно време.

Безплатна експертна оценка: Dream Place цени и уважава своите клиенти и иска те да получат реална пазарна оценка на своя имот. Въпросът колко струва той или колко е неговият наем е изключитено важен за успешната и бърза реализация на Вашия имот. Нашият екип ще изготви специален сравнителен пазарен анализ и ще определи точната пазарна цена от лицензиран оценител.


Програма за лоялни клиенти:


“Специален Клиент”.
Веднъж извършили сделка с Dream Place, Вие ще получите Сертификат за “Специален Клиент”, който ще Ви осигури редица преимущества и отстъпки при всички последвали покупки, продажби или наеми с нашата агенция.

“Dream Клиент”. В случай, че Вие продадете, закупите или отдадете под наем втори имот с нашата агенция или ни препоръчате на нови двама клиенти, Вие ще получите персонална карта “Dream Клиент”. Тази карта ще Ви даде достъп до специални оферти, както и редица допълнителни отстъпки, които можете да ползвате за услуги в нашата мрежа от бизнес партньори.Лесен за навигиране и интерактивен уебсайт: Нямате възможност за оглед на място – нашият сайт е създаден от най-добрите специалисти в областта на уеб разработката.
За Ваше улеснение и за да можете лесно и бързо да откриете това, което търсите, заедно с всеки показан от нас имот ще намерите и информация за неговата цена, план, разновидност от високо резолюционни снимки, подробна информация за имота и местоположението му на карта. Седейки вкъщи или в офиса Вие можете да се пренесете до всяко едно кътче с нашия сайт.

Професионално заснемане: Презентацията на нашите имоти е изключително важна, за да може да добиете напълно реална представа за това как изглежда даден имот. Dream Place постига това, чрез наемането на професионален фотограф, който заснема и представя всички възможни перспективи на имотите.

Интериорен дизайн: Вашият стил е уникален, а ние можем да направим това и за Вашия нов дом. Съобразявайки се с Вашите виждания, ние ще направим интериорното проектиране и неговото реализиране. Общата ни цел е създаване на комфортен и уютен дом със стил и отличаващ се дизайн.