• bg
DreamPlace

Прекрасна къща в затворен комплекс Драгалевци, София

Продажби
Вид на имота: КЪЩА
бани
4
спални
4
Гаражи
4

Пространство

  • Квадратура: 650
  • Година на строене: 2017

ОПИСАНИЕ

Царско село Вилас – нов комплекс разположен в полите на Витоша. Истински рай за семейства, търсещи уединение и комфорт в близост до града. Всяка от деветте къщи разполага със собствен двор с басейн и има уникална гледка към планината и града.

Едно от уникалните предимства на комплекса е неговата локация – в планината, потънал в тишина и зеленина, и в същото време на минути от града, в близост до централни градски комуникации.
Царско село Вилас е комплекс от затворен тип, с 24-часова охрана и контролиран достъп за максимална сигурност и защита на живущите.
Собствениците на всяка от тези уникални къщи ще могат да съберат в едно хармонията и чистия въздух на планината с комфорта и лукса на столичния град.

За да могат да се насладят напълно на лукса жителите на фамилните къщи ще могат да ползват всички услуги и съоръжения на хотелски комплекс Царско село. На тяхно разположение ще бъдат СПА център с открит и закрит басейн, парна и турска баня, билкова и инфраред сауна, ледена вана, джакузи, както и професионалните услуги на работещите в центъра масажисти, терапевти, козметици, фризьори и маникюристи. Клиниката към хотела е специализирана в спортната, естетичната и денталната медицина, оперативната ортопедия и травматология.
Жителите на комплекса ще могат да посещават и спортните съоръжения на Царско село – спортна зала, фитнес и 5 открити футболни терена. На тяхно разположение са още ресторант, бар и 3 модерно оборудвани конферентни зали.
Съвсем скоро предстои изграждането на тенис комплекс.